Alnatura Bio Makaron Orkiszowy Z Soczewicą Po Bolońsku 12m Pożywny Obiadek
Kup teraz i zapłać 30 dni później.
Opis
ALNATURA BIO MAKARON ORKISZOWY Z SOCZEWICĄ PO BOLOŃSKU Z WARZYWAMI - Vegetariańskie Menu
- Pojemność: 250 g (słoiczek pasteryzowany)
- Waga brutto: około 430 g
Obiadek dla dzieci Alnatura jest optymalnie dostosowany do potrzeb małych dzieci od 12 miesiąca życia. Zawiera kwas alfa-linolenowy, kwas tłuszczowy omega-3. Zawiera kawałki i jest idealny do nauki jedzenia.
Warto wiedzieć:
- Kompletny posiłek w kawałkach – ważny przy nauce żucia
- Wszechstronny i różnorodny - dla nowych doznań smakowych
- Dla jeszcze większego urozmaicenia menu dziecka - optymalnie dostosowanego do potrzeb
- Z wybranych ekologicznych warzyw
- Zawiera kwas alfa-linolenowym i kwas tłuszczowy omega-3.
- Bez dodatku: aromatów.
- Wszystkie surowce użyte do produkcji spełniają najwyższe normy jakościowe.
- Towar pochodzi z Niemiec.
Opakowanie:
- Nowej generacji słoiczek zamykany, pasteryzowany, bardzo wygodny w użyciu.
- Nadaje się do odgrzewania zarówno w kąpieli wodnej jak i w kuchenkach mikrofalowych.
- Przed podgrzaniem w kuchence pamiętać o odkręceniu nakrętki.
- Zwracać uwagę podczas otwarcia na klik
- Po otwarciu przechowywać w lodówce max do następnego dnia.
- Opakowanie musi być szczelnie zamknięte.
Przygotowanie:
- Odpowiednią ilość przełóż do miseczki.
- Podgrzej w kąpieli wodnej lub w kuchence.
- Pozostałą zawartość słoiczka zamknij i wstaw do lodówki.
- Zużyj następnego dnia.
- Używaj wyłącznie plastikowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Skład: Woda, czerwona soczewica** gotowana 21%, marchew* 19%, pełnoziarnisty makaron orkiszowy *¹ gotowany 15%, pasta pomidorowa* 2-krotnie skoncentrowana 7%, por* 3%, olej rzepakowy** 2%, pełnoziarnisty makaron orkiszowy *1 1%, bazylia* *, oregano**. Makaron może zawierać śladowe ilości jaj . *z upraw ekologicznych Demeter (udział: 83%)**z upraw ekologicznych ¹Orkisz to odmiana prastarej pszenicy Organ kontrolny DE-ÖKO-007
Szczegóły
Wiek | 12 miesiąc |
Zawiera mleko | Nie |
Zawiera gluten | Tak |